Pira | Pira Hotel
O nas - pirahotel.si

Vaša oaza miru in udobja

Pira

Vaša oaza miru in udobja

Bistvena značilnost Pira Hotela je
naša predanost gostom

Na mestu, kjer je že od 18. stoletja dalje stala ena najstarejših podeželskih hiš v Hruševju, sta se lastnika, Ana in Robert Čebokelj, pogumno in s smelimi načrti podala na novo podjetniško pot. Z bogatimi izkušnjami iz njune več kot 20 letne, nadvse uspešne zgodbe v gostinstvu, sta pred nekaj leti začela uresničevati še en smel načrt: odprtje butičnega hotela na podeželju, ki bi tudi najzahtevnejšim gostom lahko ponudil prijetno, toplo vzdušje.

Tako Ana kot Robert sta nadvse srčni osebi, ki jima je iz zgodb Avio Puba in Kantine, uspelo ustvariti pravo družinsko podjetje. Zanju noben izziv ni bil prevelik. Na eni strani Ana, pozorna, skrbna, s pretanjenim čutom za estetiko in s posebnim odnosom do detajlov. Poleg nje Robert, vizionar, perfekcionist, odločen in vztrajen človek, ki si, kot pravijo prijatelji, velikokrat naloži preveč dela naenkrat. Oba skupaj pa srce tudi tokratnega novega izziva – odprtja Pira Hotela in restavracije.

Obkrožena tudi z ekipo zvestih sodelavcev, prijateljev, arhitektov in drugih strokovnjakov, sta sledila načrtu.Na mestu nekdanje podeželske hiše je zrastel butični, družinsko voden hotel, ki si to oznako več kot zasluži, saj se v mnogočem razlikuje od običajnih hotelskih nastanitev.

Prijetno, toplo in osebno. Tako sta zastavila smer, v katero usmerjata tudi hotelsko ekipo. In s posebnim razlogom izbrala hotelu ime Pira Hotel.

O nas - pirahotel.si

V Pira Hotelu ste dobrodošli vsi, ki si želite bivati sredi prelepe, neokrnjene narave, na prostoru, ki ga obdajajo mogočni gozdovi, v katerih mirno živijo številne vrste divjadi, na območju, kjer se lahko sprehodite čez zelene planjave, griče, ob potokih iz katerih v dlan lahko zajamete čisto, pitno vodo, kjer lahko prekolesarite hribe in doline, ali se sami povzpnete na bližnji Nanos. Ko se boste vračali s potepanja, vas bomo v Pira Hotelu čakali in postregli z izbranimi, odličnimi jedmi, po katerih vas bo, če boste tako želeli, čakal kozarec izbranega vina iz enega od štirih vinorodnih okolišev v bližini. Ali pa si boste za nekaj časa spočili v miru, ob petju ptic in v tišini malega kraja, ki ga boste želeli obiskati ponovno.

Pira Hotel ne bo ostal zgolj tak kot je, saj imamo pred sabo še veliko načrtov. Zato le preverite vsake toliko kaj je pri nas novega. Pridružite se nam na socialnih omrežjih, naročite se na naša e-sporočila, ne zamudite posebnih povabil, ki vam jih pripravljamo.

Mi se že veselimo jutrišnjega dne. Vi pa ste blizu nas. Ločuje nas en klik na internetu in nekaj vožnje.

Aktualno

Nazaj