Nastanitev | Pira Hotel
Nastanitev - pirahotel.si

razkošje in eleganca, združeni v popolno harmonijo

Nastanitev

razkošje in eleganca, združeni v popolno harmonijo

Vsak detajl je skrbno zasnovan, da ustvari izjemen ambient, ki gostom omogoča popolno sprostitev in užitek.

Skupni imenovalec Pira Hotela sta razkošje in eleganca namenjeni razvajanju in odličnemu počitku.

Superior

Comfort, space and design

3 priložnosti
Suite

Comfort, space and design

2 priložnosti
Apartma

Comfort, space and design

1 priložnost

Suite, Apartma in Vila z vrhunsko opremo
za vaš popoln počitek

Pira Hotel vam nudi šest različnih, nadvse udobnih nastanitev. Na prvo nadstropje hiše Ajda sta umeščeni dve razkošno veliki suiti za dve osebi, ki s površino preko 70m2 in skrbno izbrano opremo vrhunske kvalitete zadovoljita tudi najbolj zahtevnega gosta. V pritličju Ajde vas čaka prostoren apartma s štirimi ležišči, Ajda Studio Deluxe z zakonsko posteljo ter čudovita Ajda Studio Superior. Tik ob Ajdi je Vila Oreh, samostojna hiša razdeljena v dve nadstropji, namenjena šestim gostom. Za vse omenjene prostore Pira Hotela smo izbrali posteljnino in vzmetnice najvišjega kakovostnega razreda, slovenske izdelave, ki zagotavljajo popolno prilagajanje telesu in s tem čudovit spanec.

AJDA 1 Apartma DeLuxe

83 m2

Edinstven, prostoren in izbrano opremljen pritlični apartma za štiri osebe, vas bo prevzel že ob prihodu.

V njem je ohranjena in popolnomna prenovljena črna kuhinja, z zidano pečjo, ki sega tudi v dnevni prostor. Kuhinja s pečatom preteklosti je moderno opremljena, s pomivalnim strojem hladilnikom in štedilnikom, za vse, ki bi morda želeli hrano pripravljati sami. V apartmaju sta dve popolnoma ločeni spalnici, z velikima dvojnima posteljama, kopalnico s tušem in dodatnim straniščem. V dnevnem prostoru so večja sedežna garnitura, TV in jedilna miza.

Restavrirano pohištvo daje prostoru poseben pečat in se odlično dopolnjuje z modernimi kosi. 

Od

215 €

Ajda 2 Studio DeLuxe

42 m2

Studio DeLuxe Ajda 2 je namenjen dvema gostoma, ki od nastanitve želita več kot le običajno sobo.

V prostoru je velika dvojna postelja, tako kot v vseh ostalih nastanitvah, opremljena z visoko kvalitetnimi vzmetnicami in po naročilu izdelano posteljnino iz egipčanskega makoja.

V prostorju je tudi priročna kuhinjica, s hladilnikom, TV napravo, kopalnica s tušem in bidejem. Ima izhod na vrt, kjer boste lahko poleti uživali v senci starega oreha. 

Od

160 €

AJDA 3 Studio Superior

35 m2

Soba Ajda 3 je ena od treh sob v pritličju naše popolnoma prenovljene hiše.

Urejena je tako, da gostom ponuja popolno udobje in zaradi samega načina gradnje v preteklosti, tudi mir. Na 35 kvadratnih metrih je urejen dnevno spalni prostor, z ločeno kopalnico, opremljeno s tušem in ostalimi sanitarijami. V sobi so nameščeni smart TV, hladilnik, miza in grelec vode za pripravo instant kave ali čaja po želji. Postelja je tako kot ostale v hotelu, velike dimenzije, dvojna, na njej je odlična vzmetnica, ki vam bo nudila prostor za vaš sproščen počitek.

Tudi posteljnina je visoko kvalitetna in izdelana  po naročilu. 

Od

130 €

AJDA 4 Suita Superior

84m2

Ena od dveh suit v hotelu je prostorsko in ureditveno razkošna Ajda 4.

Na več kot 80 kvadratnih metrov  površine je umeščena dnevna soba z večjim balkonom, sedežno garnituro, prostorom za pripravo instant kave ali čaja, hladilnikom in dodatnim shranjevalnim prostorom za vaše prigrizke. Če raje vidite, da vam jedi pripravi naša kuharica, vam ugodimo tudi pri tem. Del namestitve je tudi prostorna kopalnica s tušem. V spalnici, opremljeni z razkošno restavrirano posteljo, je velika kad za dve osebi in garderobna omara.

Soba je z okni odprta na obe strani, svetla, ali pa temna, če boste želeli zagrniti zavese in se spočiti v miru. 

Od

190 €

AJDA 5 Suita DeLuxe

67m2

Razkošna suita, AJDA 5, je naša druga velika suita v prvem nadstropju hiše.

Izbrano opremljena in za vaše popolno udobje in počitek urejena soba, meri več kot 60 kvadratnih metrov. V njej je velika dvojna postelja, poleg nje velika kopalna kad za vaše trenutke sprostitve. Prostor se nadaljuje v dnevni del, kjer si boste lahko sami pripravili kavo ali čaj, ali pa naročili, da vam v sobo prinesemo tudi prigrizke. V tem delu so kavč, jedilna mizica ter izhod na balkon, ki je zaščiten pred pogledi mimoidočih in kjer boste lahko miru uživali na svežem zraku.

V prostoru je še popolnoma ločena kopalnica s tušem, wc, umivalnikom in in bidejem. 

Od

240 €

OREH Vila Superior

90 m2

Samostojna vila Oreh, s šestimi posteljami v prvem nadstropju 90 kvadratnih metrov velike stavbe, nudi obiskovalcu popolno namestitev za čas dopusta pri nas.

Idealna je za večjo družino, ali več prijateljev, ki potujejo skupaj. V pritličju vile je elegantno opremljen dnevni del, v v njem je garderobna omara ob vhodu, sedežna garnitura, smart TV naprava, jedilna miza za šest oseb, prostorna, popolnoma urejena moderna kuhinja, s pomivalnim strojem, hladilnikom, kuhalno ploščo in potrebno posodo in ostalim priborom. V pritličju je tudi kopalnica z wc in prho. V zgornjem nadstropju je spalnica s po dvema dvojnima in dvema enojnima posteljama. Na vseh so visokokvalitetne vzmetnice in po naročilu izdelana posteljnina iz egipčanskega makoja. V nadstropju je še dodatna kopalnica, z veliko okroglo kadjo, za resnično sprostitev. 

Vila Oreh vam bo nudila izjemen občutek domačnosti in razkošja. 

Od

370 €

Aktualno

Nazaj