DRUGI KULINARIČNO VINSKI VEČER | Pira Hotel

DRUGI KULINARIČNO VINSKI VEČER

Enjoy the Moment

Do konca leta smo za vas pripravili posebne, kulinarične večere z vinsko spremljavo. Prvi je že za nami. 

6. oktobra nas je obiskal Gašper Čarman, eden najboljših slovenskih sommelierjev. Je dvakratni državni prvak med sommelierji in hkrati edini Slovenec, ki se šola za pridobitev naziva master of wine, kar predstavlja najvišjo stopnjo znanja v vinskem svetu. Navdušil nas je z izborom vin, ki jih je prinesel k nam in jih predstavil našim gostom. Poleg odlične hrane, ki jo je na dogodku pripravljala naša ekipa, z Robertom Čebokljem na čelu, je bilo vino pika na i celotnemu večeru. Zadovoljni obiskovalci so bili naša največja nagrada. 

Pred vrati je drugi večer: 

21. oktober 2023
PIRA PREDSTAVLJA: MARJAN SIMČIČ DOMAIN
Vinski večer z izbranimi jedmi

Na obronkih briških gričev, kjer so sonce, veter in dež tisočletja drobili, spirali in greli z minerali bogato prst, nastajajo najboljša vina Simčičevih. V idealnih pogojih za rast vinske trte, ob uporabi naravnih metod njih vzgoje in predelave grozdja, Marjan Simčič, ponosen sin bogate kulture briškega vinarstva, skrbi in stekleniči za žlahtno vino, ki ga poznajo vsi dobri poznavalci vina. Je eden od najbolj znanih in priznanih slovenskih vinarjev, ne le na domačem terenu, ampak tudi v tujini, od Daljnega vzhoda pa vse do ZDA, Njegova vina je najti v nekaterih najbolj znanih restavracijah po svetu. 
Na drugem Kulinarično vinskem večeru v naši restavraciji bomo med drugim okušali tudi vina Opoka, njegovo najprestižnejšo linijo vin.

21. oktobra vas vabimo k nam, rezervacije za dogodek že sprejemamo, prav tako rezervacije sprejemamo tudi za naslednje dogodke, ki jih lahko vidite na spodnji povezavi. Da bi za udeležence pripravili resnično vrhunsko izkušnjo ob okušanju skrbno pripravljene hrane in izboru pravega vina, smo število udeležencev omejili. Priporočamo, da pohitite s prijavami za res odlične večere, ki se obetajo v naši restavraciji.

Za informacije in rezervacije nam pišite, na e-naslov info@pirahotel.si ali nas pokličite na 041 692 331.

Vina Marjan Simčič Domain - pirahotel.si
Vina Marjan Simčič Domain - pirahotel.si
Vina Marjan Simčič Domain - pirahotel.si
Vina Marjan Simčič Domain - pirahotel.si
Koledar dogodkov v Restavraciji Pira
Nazaj